ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
   
   
   
   
   
  Την Παρασκευή  10 Φεβρουαρίου 2017 η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας από κοινού με την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης και Αττικής. Από πλευράς της Ένωσής μας  τέθηκαν θεσμικά θέματα, όπως η απαγόρευση της διάθεσης των αστυνομικών σε δύο συνεχόμενες νυχτερινές βάρδιες, ζήτημα για το οποίο η Ένωσή μας πιέζει συνεχώς τον τελευταίο χρόνο και μέχρις ότου επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ως προς την επίλυση του. 
  Εκτενής αναφορά έγινε στην ένταξη των συναδέλφων της φρουράς των κτηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων στην μάχιμη υπηρεσία, καθώς έως και σήμερα λόγω υπαγωγής τους στα κατά τόπους επιτελεία, τούτο δεν υφίσταται. Σε τοπικό επίπεδο ζητήθηκαν από πλευράς μας ή άμεση υλικοτεχνική υποστήριξη σε αστυνομικά εφόδια και είδη ιματισμού στους συναδέλφους, αφού η υπηρεσία έχει να χορηγήσει υλικά πάρα πολλά έτη με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να σπαταλούν χρήματα από τον πενιχρό μισθό τους για να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές υπηρεσιακές ανάγκες. 
  Φυσικά, ειδική αναφορά έγινε στις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Ζ Θεσσαλονίκης, ώστε να χορηγηθούν άμεσα νέες στολές και δίκυκλα καθώς επτά χρόνια έχει να γίνει υλικοτεχνική αντικατάστασή τους στις υπηρεσίες αυτές. Από πλευράς τόσο του Αρχηγού, όσο και των Στρατηγών του Επιτελείου της ΕΛ.ΑΣ. λάβαμε διαβεβαιώσεις πως αρκετά από τα τιθέμενα ζητήματα είναι δρομολογημένα προς επίλυση, χωρίς ωστόσο αυτό να μας εφησυχάζει ούτε λεπτό.
  Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πιστή στον σκοπό της θα συνεχίσει με ουσιαστικές παρεμβάσεις και πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση ώστε η υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων να γίνεται ολοένα πιο σύγχρονη και επαγγελματική.
   
   
   
   
   
   

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια