ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ετήσια Γενική Συνέλευση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 5 Μαρτίου η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης την ετήσια Γενική της Συνέλευση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες συνάδελφοι.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναδελφικότητας, τέθηκαν υπόψιν των μελών τα Διοικητικά και Οικονομικά πεπραγμένα του έτους που μας πέρασε, καθώς επίσης και οι στόχοι μας για το 2017. Επιλύθηκαν πολλές απορίες των μελών, οι οποίες προέκυψαν κατά την διάρκεια της συζήτησης. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και η κοπή της Βασιλόπιτας καθώς επίσης και οι βραβεύσεις συναδέλφων και φίλων της Ένωσης μας οι οποίοι προέβησαν σε εξαίρετες αστυνομικές πράξεις το έτος που μας πέρασε, κάνοντάς μας υπερήφανους. Έτσι μας αποδεικνύουν περίτρανα πως ο θεσμός των Ειδικών Φρουρών προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτα αστυνομικό έργο, προσδίδοντας τα βέλτιστα για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της που ακόμη μια φορά με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου, δίνοντάς μας την έγκριση να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στις επικείμενες κινήσεις και διεκδικήσεις, αποδεικνύοντας έτσι πως η μεταξύ μας ενότητα και συναδελφικότητα αποκλείεται να διαρραγεί με κανέναν τρόπο.
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια