ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕN

 

 

 

 • Θεσσαλονίκη 17/05/2017
  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
   
  Δυναμικό παρόν δίνει σήμερα στην πρωτεύουσα η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας από τα ξημερώματα μαζί με το ΣΕΦΕΑΑ, την ΕΝΕΦΚ και την ΠΟΣΥΦΥ, αντιστεκόμενοι στην μισθολογική λαίλαπα που αξιώνει η ξένη κυριαρχία δια μέσου  της ελληνικής κυβερνήσεως. Οι Ειδικοί Φρουροί λένε ένα τεράστιο ΟΧΙ και υψώνουν το ανάστημα τους με σκοπό να μπουν εμπόδιο στην επιχειρούμενη διάλυση της συνοχής και της ενότητας του σώματος από την κυβέρνηση .Μία κυβέρνηση η οποία καταβάλει ισχυρές προσπάθειες να διαχωρίσει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές μισθολογικές κατηγορίες με γνώμονα τον παραλογισμό και τίποτε άλλο, καθώς ομοιόβαθμοι αστυνομικοί οι οποίοι θα κινδυνεύουν το ίδιο στην προσπάθεια τους να προστατεύουν την κοινωνία θα αμείβονται με διαφορετικά χρήματα.
  Επίσης επιχειρείται η μη αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας στην μισθολογική ωρίμανση, των στρατεύσιμων αστυνομικών, η οποία σε συνδυασμό με τις μειώσεις των πενθημέρων θα τους φτωχύνει ακόμη παραπάνω. Είναι πλέον φανερό πως η πολιτεία γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους θεσμούς στους οποίους στηρίζεται μια δημοκρατική κοινωνία, δεδομένης και της μη συμμόρφωσής της με τις αποφάσεις του πλέον Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας.
  Κύριοι της ‘’ελληνικής’’ κυβέρνησης δεν σας επιτρέπουμε να βαφτίζεται τους αστυνομικούς ως κατηγορίες Α, Β, Γ ΚΑΙ Δ . Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι κατηγορίες, οι Έλληνες αστυνομικοί είναι οι θεματοφύλακες του ελληνικού κράτους και όσο κι αν δεν σας αρέσει θα παραμείνουν θεματοφύλακες, όταν θα έχετε φύγει.
   
   

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια