ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Επίσκεψη στην Α.Δ. Πιερίας

 

 

 

 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
  Την Τετάρτη 10 Μαΐου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, όπου και είχε συνάντηση με τον εκεί Αστυνομικό Διευθυντή ΤΖΗΜΑ Γεώργιο,  για να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τη Διεύθυνση.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα με γνώμονα την συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον υπηρεσιακό βίο των συναδέλφων.
   Στη συζήτησή μας τέθηκε το θέμα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού εν όψει και της τουριστικής περιόδου, καθώς τον νομό επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες αυξάνοντας έτσι τις ανάγκες αστυνόμευσης. Αποτέλεσμα η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας να χρήζει άμεσης έκτακτης ενίσχυσης από συναδέλφους κατά τους θερινούς μήνες . Σημαντικές ωστόσο, είναι και οι ελλείψεις σε οχήματα και δίκυκλα, γεγονός το οποίο μαστίζει όλες τις Α.Δ. Έτσι και στην Πιερία, τα υπάρχοντα οχήματα και δίκυκλα της Διεύθυνσης έχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και οι συνάδελφοι πασχίζουν να τα συντηρήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορούν να εκτελούν υπηρεσία και να προσφέρουν το αίσθημα ασφαλείας στην τοπική κοινωνία.
  Κατά την παραμονή μας στην Α.Δ.επισκεφθήκαμε και το Α.Τ. Κατερίνης καθώς επίσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και με συναδέλφους από διάφορες υπηρεσίες του νομού, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν τα προλεχθέντα. Για ακόμη μια φορά και εδώ οι συνάδελφοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη αποστολή τους έχοντας σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, με την πολιτεία απούσα στο ρόλο της, όπως και στις υπόλοιπες Α.Δ. της Κεντρικής Μακεδονίας.
   Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τις επισκέψεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αποκομίσει μια συλλογική εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και να την μεταφέρει έπειτα συγκεντρωμένα στο Αρχηγείο με μοναδικό σκοπό την επίλυση αυτών.  Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τους Έλληνες αστυνομικούς, ώστε να πάψουμε να ομιλούμε και να ζητούμε για τα αυτονόητα.
   

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια