ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου

 

 

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου

  • Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας προ ημερών πραγματοποίησε συνάντηση με την Aντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου, με σκοπό την ενημέρωση της για τα θέματα υλικοτεχνικών ελλείψεων  που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας.
    Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης με σκοπό την εξεύρεση λύσεων σε τεχνικό επίπεδο για για την προμήθεια υπηρεσιακών οχημάτων από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, μέσω της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας. Τόσο η κυρία Aντιπερεφερειάρχης, όσο και οι συνεργάτες της, μας ενημέρωσαν πως έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με το Αρχηγείο, με σκοπό η προμήθεια των οχημάτων να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.
    Ο γερασμένος στόλος των οχημάτων μας δεν μπορεί πλέον να παρέχεται ως μέσο στους συναδέλφους για την πάταξη της εγκληματικότητας. Επιτέλους η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να αντιληφθεί πως οι αστυνομικοί χωρίς τα υλικοτεχνικά μέσα αδυνατούν να παρέχουν στους πολίτες την ασφάλεια που τους αξίζει. Δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε πως τα τελευταία έτη η Ελληνική Αστυνομία δουλεύει μόνο χάρη στο φιλότιμο των χιλιάδων συναδέλφων. Αυτό όμως από μόνο του δεν αρκεί πια.
     
     
  •  

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια