ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Αντί για περιπολία, φυλάξεις σε Νοσοκομεία

 
 
 
 
 
 
    Τείνει να παγιωθεί πλέον η φύλαξη κρατουμένων, καθώς και ανηλίκων σε νοσοκομεία από τα πληρώματα των περιπολικών των δύο μεγαλύτερων Αστυνομικών Τμημάτων της πόλης της Θεσσαλονίκης, το Α.Τ. Λευκού Πύργου και Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας. Εδώ και μήνες παρατηρούμε πως με μεγάλη ευκολία διατάσσονται οι συνάδελφοι, αντί να εκτελέσουν εποχουμένη περιπολία στο οχτάωρο τους, ως οφείλουν, να μεταβαίνουν στα εκάστοτε νοσοκομεία για τις προαναφερθείσες φυλάξεις, αφήνοντας έτσι ολοκλήρους τομείς χωρίς εποχουμένη περιπολία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
     Σε μια εποχή που οι τομείς των κεντρικών Αστυνομικών Τμημάτων παρουσιάζουν αύξηση της εγκληματικότητας, καθώς επίσης διαχειρίζονται το μεγαλύτερο ποσοστό του καθημερινού εργασιακού όγκου, είναι αδιανόητο τα πληρώματα των περιπολικών να φυλάνε κρατούμενους και να κάνουν τους νοσοκόμους στα νοσοκομεία.
     Οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας απαιτούν τα περιπολικά της αστυνομίας στους δρόμους και όχι στα νοσοκομεία. 
     Γι΄αυτό ζητούμε   άμεσα να δοθεί λύση από τους αρμόδιους στο τεράστιο αυτό ζήτημα, ώστε οι συνάδελφοι να συνεχίζουν την ορθή αστυνόμευση της πόλης ως οφείλουν.
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια