ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Δελτίο Τύπου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

      Την Αστυνοµική Διεύθυνση Ηµαθίας επισκέφθηκε στις 13 Ιουνίου η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και συναντήθηκε µε τον τοπικό  Αστυνοµικό Διευθυντή Σιµούλη Γεώργιο µε σκοπό να ενηµερωθεί για τα προβλήµατα που απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν στον νοµό Ηµαθίας. Η συζήτηση πραγµατοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίµα µε γνώµονα την από κοινού συνεργασία για την επίλυση προβληµάτων,

όπως αυτά της έλλειψης αστυνοµικού προσωπικού, η οποία θα επιβαρύνει τον καθηµερινό εργασιακό βίο των συναδέλφων εν όψη και της λήψης των θερινών αδειών, καθώς και των ελλείψεων σε οχήµατα και υλικοτεχνικά µέσα .

      Από πλευράς της διοίκησης γίνεται προσπάθεια τήρησης του ωραρίου χρόνου εργασίας, καθώς και της εβδοµαδιαίας έκδοσης της υπηρεσίας, γεγονός το οποίο µας επιβεβαιώθηκε και από τους συναδέλφους µέλη µας µε τους οποίους είχαµε την ευκαιρία να συνοµιλήσουµε και να τους ενηµερώσουµε για τις δράσεις της Ένωσης .            

     Κατόπιν, επισκεφτήκαµε τη σχολή Επιµόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια, όπου και συναντηθήκαµε µε τον διοικητή της σχολής Αστυνοµικό Υποδιευθυντή Κούγκα Διονύσιο ο οποίος µας ξενάγησε στους χώρους της σχολής και του υπερσύγχρονου σκοπευτηρίου, το οποίο στεγάζεται εντός αυτής. Ένα σκοπευτήριο στολίδι για την Ελληνική Αστυνοµία, καθώς εγκαινιάζει µια νέα εποχή στα µέχρι τώρα δεδοµένα της εκπαίδευσης των συναδέλφων, εισάγοντας ταυτόχρονα νέους τρόπους και µεθόδους εκπαίδευσης. Τα πρότυπα αυτού του σκοπευτηρίου θα ζήλευαν σήµερα και οι πιο σύγχρονες αστυνοµίες ανά τον κόσµο.

     Βασικό µέληµα της Ένωσής µας είναι να εκπαιδευτούν στις υπερσύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις όσοι περισσότεροι συνάδελφοι γίνεται από όλες τις κοντινές Αστυνοµικές Διευθύνσεις. Το µεράκι και η προσωπική επιµέλεια του Διοικητή της σχολής έφερε τα παραπάνω αποτελέσµατα για τα οποία είµαστε όλοι υπερήφανοι και του ευχόµαστε να συνεχίσει έτσι.Η Ένωσή µας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης του εν λόγω εγχειρήµατος.

       Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν θα πάψει να στηρίζει όλους τους συναδέλφους των υπηρεσιών της κεντρικής Μακεδονίας και να προσπαθεί να επιλύει τα όποια προβλήµατα προκύπτουν. Οι επισκέψεις µας συνεχίζονται και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κεντρικής Μακεδονίας

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια