ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2017

 

 

                                                                                                                                                    Θεσσαλονίκη 03/09/2017
 
Συνάδελφοι,
 
Ο θεσμός των Ειδικών Φρουρών γνωρίζει καλά από μάχες, γιατί έχει σφυρηλατηθεί μέσα από αυτές . Ποτέ και τίποτα δεν μάς χαρίστηκε, μα αντιθέτως παλέψαμε διαχρονικά για να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα οποία μας έκαναν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας. Όλα εκείνα τα οποία μας έκαναν απαραίτητους σ’ αυτή την κοινωνία .
Την Παρασκευή 08/09 και ώρα 18:00 δίνουμε όλοι και όλες ένα δυναμικό παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις οικογένειες μας, Διεκδικούμε την αξιοπρέπεια μας. Όλοι μαζί μαχόμαστε ενάντια σ’ αυτήν την οικονομική λαίλαπα και τον υπηρεσιακό μας μαρασμό, που προωθείται απο την παρούσα συγκυβέρνηση.Ολοι μαζί μαχόμαστε για το καλό της κοινωνίας μας.
Στον αγώνα μας θα είναι παρόντες και θα συμμετέχουν με τα προεδρεία τους, το σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής και η ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης . Όλοι μαζί ενωμένοι και σ αυτήν την μάχη με μόνο σκοπό την τελική νίκη . Θα είμαστε όλοι εκεί
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια