ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Εργασίες Γενικής Συνέλευσης

Εργασίες Γενικής Συνέλευσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2018, οι διεργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης και η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς τα μέλη μας έδωσαν ένα δυνατό ηχηρό παρόν προσέλευσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η Ένωσή μας είναι υγιείς και ισχυρή.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ Φώτιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ταξίαρχος κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος, ο Διευθυντής Ασφαλείας Ταξίαρχος κ. ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ Αβραάμ, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο διευθυντής των καταστημάτων τηλεφωνίας και ενέργειας ‘’δίκτυο’’ κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος, ο νομικός σύμβουλος της Ένωσής μας κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης, καθώς και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμωνος Αμπελοκήπων, πάτερ Νικηφόρος, ο οποίος και ευλόγησε τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης, τελώντας τον καθιερωμένο αγιασμό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από την παρευρισκόμενη φυσική ηγεσία της πόλης, μέλη μας, τα οποία προέβησαν σε εξαίρετες πράξεις ήθους και ανδρείας την προηγούμενη χρόνια, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους, τονώνοντας ταυτόχρονα με τις πράξεις τους το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τελέστηκαν μέσα σε πνεύμα ενότητας και εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών και του Διοικητικού Συμβουλίου με γνώμονα πάντα την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμού του εργασιακού μας βίου και την εκπλήρωση των στόχων, οι οποίοι τέθηκαν για το νέο έτος. Η συγκέντρωσή μας έκλεισε με την καθιερωμένη πλέον κλήρωση δώρων για τα συμμετέχοντα στη Γενική Συνέλευση μέλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης και της στήριξης των μελών της καθιστά σαφές πως θα συνεχίσει να μάχεται με την ίδια θέρμη και αποφασιστικότητα για τα δικαιώματα τους, ώστε να επιτυγχάνει μόνο θετικές εξελίξεις, είτε για τα θεσμικά, είτε για τα εργασιακά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά.
Σας ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε....
 
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια