Κλεοπάτρας 6

Πολίχνη, Τ.Κ. 56533, Θεσσαλονίκη

+30 2315 558 105

+30 6971942274

Κλεοπάτρας 6

Πολίχνη, Τ.Κ. 56533, Θεσσαλονίκη

+30 2315 558 105

+30 6971942274

info@eidikoifrouroi.gr

Κανένα κρεσέντο αναχρονισμού δεν έχει θέση σε μια σύγχρονη αστυνομία.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το κρεσέντο αναχρονισμού στο οποίο έχει επιδοθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, ο οποίος αντί επί των ημερών του να εργαστεί για τον εκσυχρονισμό και εξευρωπαϊσμό του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας από την θέση την οποία βρίσκεται, βάζοντας έτσι και αυτός με την σειρά του ένα λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή, προσπαθεί μέσα από αναχρονιστικές διαταγές περί εμφάνισης και παράστασης των αστυνομικών να σύρει το προσωπικό στην λήθη του παρελθόντος.
Κύριε Επιθεωρητά σε προηγούμενη ανακοίνωση η οποία σας εφιστούσε την προσοχή σχετικά με τα χρόνια υπηρεσιακά θέματα τα οποία ταλανίζουν την υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας, με λύπη διαπιστώσαμε πως επρόκειτο περί φωνής βοώντος εν τη ερήμω ως προς τα συγκεκριμένα. Αντιθέτως δε η εμμονή σας με την εμφάνιση και παράσταση του προσωπικού καλά κρατεί.
Αλήθεια πέραν από τις αναχρονιστικές διαταγές περί μιστάκων και παραγναφίδων τις οποίες ανακάλυψε η αρχαιολογική σας σκαπάνη μήπως υπέπεσε της αντιλήψεως σας και κάποια διαταγή για την περί χορηγήσεως υλικών από την υπηρεσία; Καθώς βλέπετε ο Έλληνας Αστυνομικός ίσως να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στο να αγοράζει τον εξοπλισμό του πληρώνοντας τον από την τσέπη του. Έχει άραγε τεθεί υπόψιν σας πως οι συνάδελφοι μας έχουν να χορηγηθούν υλικά από την υπηρεσία πάνω από δεκαπέντε έτη;
Αντί λοιπόν να διαρρηγνύετε των ιματίων σας για τα πηλήκια και τα υπογένια ,καλό θα είναι να εργαστείτε για την χορήγηση σύγχρονου εξοπλισμού στους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια εργάζονται αγόγγυστα για την ασφάλεια της κοινωνίας.
Είναι λυπηρό και αδιανόητο εν έτη 2023 να ευαγγελίζεστε διαταγές και δόγματα περασμένων και σκοτεινών δεκαετιών, γι αυτό και σας καλούμε να πάρετε το τζιπ τον 4000 κυβικών το οποίο σας διέθεσε η υπηρεσία και να επισκεφθείτε το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών ώστε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τις ελλείψεις και τα κενά ασφαλείας και υγιεινής των αστυνομικών υπηρεσιών, οι οποίες ολοκληρώνονται με τα ακατάλληλα  περιπολικά των εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων, τα οποία σε συνάρτηση με την λειψανδρία αποτυπώνουν την ζοφερή υπηρεσιακή πραγματικότητα και καταρρακώνουν το γόητρο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κύριε Επιθεωρητά θα σας ξαναπούμε πως δυστυχώς για εσάς υπάρχει αστυνομία και έγκλημα πέραν από το γείσο του πηληκίου γι αυτό σας καλούμε να προσηλωθείτε προς τον σκοπό για μια σύγχρονη αστυνομία η οποία θα μπορεί να πατάσσει το σύγχρονο έγκλημα με αποτελεσματικότητα. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως μετά και από αυτήν την επίθεση γραφικότητας από μέρους σας σε βάρος του προσωπικού, θα δωθεί επιτέλους ένα τέλος από τους προϊσταμένους σας της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα καταντήσουμε να Εωράκωμεν τους Ληστάς Λαμπυριζούσης και Σελαγιζούσης της Σελήνης παρά Θεσσαλονίκην και Πέριξ. Εν ολίγοις στο όραμα για μια σύγχρονη αστυνομία δεν έχει θέση κανένα κρεσέντο αναχρονισμού.