Κλεοπάτρας 6

Πολίχνη, Τ.Κ. 56533, Θεσσαλονίκη

+30 2315 558 105

+30 6971942274

Κλεοπάτρας 6

Πολίχνη, Τ.Κ. 56533, Θεσσαλονίκη

+30 2315 558 105

+30 6971942274

info@eidikoifrouroi.gr

Επίσκεψη της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών

   Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Σερρών κ.ΤΣΙΩΤΑ Ευάγγελο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό κλίμα αμοιβαίας πρόθεσης για συνεργασία με σκοπό την διασφάλιση της ομαλότητας στην υπηρεσιακή καθημερινότητα των Συναδέλφων μας. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πως η υπηρεσιακή εικόνα της Δ.Α. Σερρών είναι σε θετικό πρόσημο, γεγονός το οποίο μα χαροποιεί ιδιαίτερα.
  Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος στο σύνολο τους θέματα προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής ώστε με τις σωστές παρεμβάσεις από πλευράς της Ένωσης μας σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης  να βρεθούν άμεσα λύσεις προς όφελος των Συναδέλφων μας. Στην συνέχεια το Δ.Σ. πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Σερρών και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Αλέξανδρο στον οποίο και παρέδωσε τέσσερις ασυρμάτους για τις ανάγκες του Τμήματος και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κατόπιν της ολοκλήρωσης των επαφών με την διοίκηση το Δ.Σ. συναντήθηκε με τα Mέλη του στα οποία παρέδωσε χορηγία ειδών υπηρεσιακού ιματισμού συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτιστοποίηση της υπηρεσιακής τους καθημερινότητας.
Η σύσφιξη των σχέσεων με τα μέλη μας καθώς και η οικοδόμηση διαπροσωπικών σχέσεων είναι πάντοτε βασική επιδίωξη της Ένωσης μας και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν, με σημαντικότερο όλων την εμπιστοσύνη την οποία μας επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τις επισκέψεις και στις υπόλοιπες Δ.Α. της Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να αποκτήσει συνολική εικόνα των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων, προκρίνοντας ταυτόχρονα λύσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο.