Κλεοπάτρας 6

Πολίχνη, Τ.Κ. 56533, Θεσσαλονίκη

+30 2315 558 105

+30 6971942274

Κλεοπάτρας 6

Πολίχνη, Τ.Κ. 56533, Θεσσαλονίκη

+30 2315 558 105

+30 6971942274

info@eidikoifrouroi.gr

Τα κροκοδείλια δάκρυα σας δεν θα ξεπλένουν το αίμα του Συναδέλφου μας.

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της σαθρής κατάστασης, η οποία επικρατεί εδώ και δεκαετίες στα ελληνικά γήπεδα. Μια σαθρή κατάσταση μέσα από την οποία ατιμώρητοι χουλιγκάνοι υπό τον μανδύα  της ανευθυνότητας έστειλαν τον Συνάδελφο μας σε μια άνιση μάχη με τον θάνατο. Ένα συνονθύλευμα από έλλειψη πολιτικής βούλησης για την λήψη πραγματικών και καίριων αποφάσεων τύπου ΘΑΤΣΕΡ, μαζί με την ατιμωρησία και την ανικανότητα της εκάστοτε  πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του σώματος έθρεψαν το τέρας του Χουλιγκανισμού και πότισαν τα χώματα γύρω και μέσα στα ελληνικά γήπεδα με αίμα αθώων φιλάθλων και αστυνομικών.
Αλήθεια όμως τίνος το αυτί να ιδρώσει ; Των αποστράτων αξιωματικών μας οι οποίοι εργάζονται ως υπεύθυνοι ασφαλείας των ΠΑΕ και παρεμβαίνουν με κάθε τρόπο και κάθε γνωριμία τους στα επιχειρησιακά σχέδια της ΕΛ.ΑΣ, εφαρμόζοντας πιστά τις υποδείξεις των μπράβων των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ, πολλοί εκ των οποίων έχουν πλούσιο φάκελο παρανομιών; Μήπως των εν ενέργεια αξιωματικών μας οι οποίοι τυγχάνουν παλιοί  συνεργάτες των  προαναφερθέντων αποστράτων ; Η μήπως ιδρώνει το αφτί του πολιτικού συστήματος της χώρας, το οποίο εδώ και δεκαετίες κωφεύει επιδεικτικά και εθελοτυφλεί απέναντι στον ασταμάτητο αυτόν κύκλο συγκρούσεων και αίματος, αρνούμενο να νομοθετήσει δραστικά ώστε να δωθεί ένα τέλος στο οπαδικό έγκλημα; Όλοι εσείς λοιπόν οι οποίοι διαρρηγνύετε τα ιμάτια σας μετά από ένα ακόμη τραγικό συμβάν ήρθε επιτέλους η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας  ένα τέλος στο συνεχές αυτό αιματοκύλισμα.
Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για λιγόψυχα νομοθετήματα. Είναι ώρα για αποφασιστικότητα με γνώμονα την κάθαρση στους κόλπους του αθλητισμού.
Η ζωή του έλληνα αστυνομικού δεν κοστίζει 30 ευρώ, αντιθέτως έχει αξία ανεκτίμητη όπως η ζωή κάθε ανθρώπου. Τα κροκοδείλια δάκρυα σας δεν θα ξεπλένουν και αυτήν την φορά το αδικοχαμένο αίμα του συναδέλφου μας.