ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Την Τρίτη 10/05/16 το Δ/Σ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής της δράσης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με

τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης υποστράτηγο Μπαντουβάκη Νικόλαο, καθώς επίσης και με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο Καραμαλάκη Μιχαήλ με σκοπό να υπογραμμίσει και ταυτόχρονα να υποβάλλει τις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων.

Πιο συγκεκριμένα κάποια από τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών, οι οποίες υπολειτουργούν λόγω ελλείψεων αστυνομικού προσωπικού και η ανακατανομή των οχημάτων ανα υπηρεσίες ως άμεση λύση, καθώς η μόνιμη λύση των καινούργιων οχημάτων μέσω προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. θα καθυστερήσει αρκετά. Επίσης επικαιροποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα της Ένωσής μας σχετικά με την επάνδρωση των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. Θεσσαλονίκης και από Ειδικούς Φρουρούς καθώς επίσης και η στελέχωση του θεσμού των οχημάτων προσαγωγών, το οποίο θα επιφορτιστεί μόνο με τις προσαγωγές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ζ στο πολεοδομικό της Θεσσαλονίκης, αποσυμφορίζοντας έτσι τα οχήματα των Α.Τ. και Τ.Α. δίνοντάς τους χρόνο για ουσιαστική αστυνόμευση.

Και οι δύο στρατηγοί άκουσαν με ενδιαφέρον τα θέματα και τις προτάσεις της Ένωσης, καθώς ήταν γνώστες κάποιων εξ αυτών των προτάσεων, για τις οποίες διαβεβαίωσαν πως μπορούν να υλοποιηθούν σύντομα, αφού δεν επιφέρουν κάποιο οικονομικό κόστος για το Σώμα.

Η Ένωσή μας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια, ώστε να επέλθουν τα βέλτιστα για την υπηρεσιακή ζωή των συναδέλφων συνεχίζοντας ταυτοχρόνως να προάγει και να υπερασπίζει τα συμφέροντά τους.

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια