ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Uncategorised Uncategorised

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το παζλ του κοινωνικού προσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας εμπλουτίζεται με ένα ακόμη νέο κομμάτι. Πρόκειται για μια Πράξη υψηλού επαγγελματισμού από τον  Συναδέλφο και μέλος μας υπηρετών στην ΥΑΤ Θεσσαλονίκης, ο οποίος όντας φλεγόμενος από ρίψη βόμβας μολότοφ την οποία εκτόξευσαν οι γνωστοί άγνωστοι μπαχαλάκηδες, προτίμησε αντί του εαυτού του να σώσει τον επίσης φλεγόμενο διώκτη του και έτερο μπαχαλάκη. Αυτήν την φορά λοιπόν, η τύχη δεν χαμογέλασε στον θύτη ο οποίος χάριν φίλιων πυρών μετατράπηκε σε θύμα που ευτυχώς όμως σώθηκε χάρη στο μεγαλείο ψυχής του αστυνομικού. Ελάχιστες έως και μηδενικές είναι όμως οι φορές όπου ένας κουκουλοφόρος μετατρέπεται σε θύμα από τις μολότοφ  των συντρόφων του, καθώς ο κατεξοχήν πρωταγωνιστής στον ρόλο αυτόν είναι ο Έλληνας Αστυνομικός.     Εδώ λοιπόν τίθεται για πολλοστή φορά προς την πολιτική ηγεσία, το ζήτημα της ανάγκης για λήψη πρωτοβουλιών  για  μετατροπή των επιθέσεων ενάντια σε Αστυνομικούς σε ιδιώνυμα αδικήματα και την μετατροπή της κατοχής και ρίψης βόμβας μολότοφ σε κακούργημα. Ήρθε η ώρα η διαχρονική ανεπάρκεια της πολιτείας αναφορικά με τα σοβαρά αυτά ζητήματα, να αντικατασταθεί επιτέλους με πράξεις θωράκισης του λειτουργήματος μας.
   Το Υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμού προς την κοινωνία αποτυπώνεται καθημερινά μέσα από τέτοιες ενέργειες πλην όμως δεν αρκεί. Πρέπει και η πολιτεία με την σειρά της να αντιμετωπίζει τους εν δυνάμει δολοφόνους όπως τους αρμόζει μέσα από αυστηρά νομοθετικά πλαίσια. Τέτοιες πράξεις μας κάνουν όλους περήφανους και τονώνουν το ηθικό μας.
Ήρθε όμως η ώρα να δούμε πράξεις και από την πολιτεία.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας συγχαίρει τον Συνάδελφο και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Επίσης κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ θα προχωρήσει στην αποκατάσταση των φθαρμένων  υλικών του Συναδέλφου.
 

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

 

200 χρόνια από την Εθνική  Παλιγγενεσία!!!
200 χρόνια από την ημέρα όπου οι ξυπόλητοι κατά τους τότε ισχυρούς της Ευρώπης , ΈΛΛΗΝΕΣ ύψωσαν το ανάστημα τους απέναντι στον επί τέσσερις αιώνες δυνάστη τους. Κανένας δεν πίστευε πως αυτή η φλόγα που σιγόκαιγε για αιώνες θα γινόταν πυρκαγιά και θα κατέκαιγε τον Ζυγό της υποδούλωσης χαρίζοντας έτσι στους ένδοξους προγόνους μας την Λευτεριά.
Την Λευτεριά εκείνη που ποτίστηκε με Αίμα Ηρώων απολαμβάνουμε τώρα όλοι εμείς και γι'αυτήν πρέπει να αγωνιζόμαστε ώστε να την απολαμβάνουν και  οι επόμενες γενιές μας. Την Ελευθερία της Ελλάδος την Υπόγραψε ο Θεός και ο Θεός δεν παίρνει πίσω την Υπογραφή του!!!
Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!
Ζήτω το Ένδοξο Έθνος των Ελλήνων!!!
 
 

 

 

 

Λασπολογίας και ατοπημάτων το ανάγνωσμα

 

Λασπολογίας και ατοπημάτων το ανάγνωσμα

 

 

Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό πλέον, συνεχίζει η συνδικαλιστική κατρακύλα της ΠΟΑΣΥ. Εδώ και δυο ημέρες βλέπουμε τους  γνωστούς τηλεοπτικούς μαϊντανούς της,  με μπροστάρη τον ίδιο της τον πρόεδρο, να προσπαθούν λυσσαλέα και μέσα από ένα κρεσέντο λασπολογίας, να συνδέσουν το περαστικό της επίθεσης κατά των Συναδέλφων στην Νέα Σμύρνη με τις προσλήψεις και την εκπαίδευση των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ.
Μα αλήθεια δεν σας ενημέρωσε κανείς ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπάρχουν εμπλεκόμενοι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ; Μήπως έχετε κυριευθεί από σύνδρομο καταδίωξης από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ; Είναι δυνατόν να επενδύετε σε έναν τόσο φθηνό και ξενδιάντροπο συνδικαλισμό; Σπεύσατε αμέσως και πριν ακόμη καθίσει ο κονιορτός των στιγμιότυπων και του όχλου, να εξαργυρώσετε τον τηλεοπτικό σας χρόνο στα πάνελ ώστε να τηλεδικάσετε τους ίδιους σας τους Συναδέλφους μέσα από άτοπες και επικίνδυνες δηλώσεις σας. Χάρη σ εσάς έχει χαθεί κάθε έννοια ντροπής. Καθημερινά μας εκπλήσσετε όλο και πιο δυσάρεστα.
Να θυμάστε όμως ότι όσο εσείς θα επενδύεται στην διάσπαση, τόσο εμείς θα επενδύουμε στην ενότητα όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.
Συμβουλευτικά θα σας παροτρύνουμε να ξεθάψετε τις στολές σας από τις ντουλάπες και τα πατάρια που τις θάψατε,( ελπίζουμε να βάλατε ναφθαλίνη γιατί αλλιώς θα τις έφαγε ο σκόρος) και να κάνετε καμιά υπηρεσία στο πεζοδρόμιο δίπλα στους Συναδέλφους από τους οποίους ζητάτε να σας ψηφίζουν, μήπως και την επόμενη φορά είστε λιγότερο διχαστικοί και περισσότερο προσεκτικοί  στις δημόσιες τοποθετήσεις σας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση να θυμάστε ότι η σιωπή είναι χρυσός!!! Οι μέρες που πέρασαν μα και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι εξαιρετικά δύσκολες.
Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους Συναδέλφους μας γιατί είστε όλοι Συνάδελφοι.
Με ψυχραιμία και επαγγελματισμό θα ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο.
 
 
 

 

Ουαί εις εσάς, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 02/02/2021
 
 
 
Ουαί εις εσάς, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί
 
 
   Είκοσι και πλέον έτη παρουσίας του θεσμού των Ειδικών Φρουρών στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, Είκοσι και πλέον έτη μόχθου, επιτυχιών, σκληρής δουλειάς και πολλές φορές δυστυχώς

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 

 

Το Δ.Σ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

εύχεται Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους

         Συναδέλφους και τις Οικογένειές τους.

κ.Ραγκούση η δημοσιότητα του λαικισμού κρατάει πάντοτε λίγο

κ.Ραγκούση η δημοσιότητα του λαικισμού κρατάει πάντοτε λίγο

 

   Για ακόμη μια φορά ο γνωστός λαϊκιστης και δημαγωγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραγκούσης αναδύεται μέσα από έναν οχετό ιδεοληψιών και σκοπιμοτήτων, βάλλοντας εναντίον του τιμημένου θεσμού των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. Αυτήν την φορά όμως το μένος του κ. Ραγκούση για τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ το οποίο αποτυπώθηκε μέσα από ένα κρεσέντο άτοπων ψευδών και άστοχων τοποθετήσεων του, καθώς και από την ασέβεια του προς τους νεκρούς Συναδέλφους μας, κατά την τοποθέτηση του στην ολομέλεια της βουλής, υπερέβη τα εσκαμμένα. Ως εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας σας έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές πως η λάσπη που εκσφενδονίζετε προς έναν θεσμό ο οποίος μετρά πάνω από 20 έτη ζωής στο αστυνομικό σώμα και απαρριθμεί περίπου 10000 σκληρά εργαζόμενους άντρες και γυναίκες με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη, θα επιστρέφει δικαιωματικά πίσω σε εσάς. Μπορεί και να σας ευεργετήσει καθώς το λασπόλουτρο έχει ιαματικές ιδιότητες.
  κ Ραγκούση δεν διστάσατε σήμερα να σπιλώσετε ακόμη και  νεκρούς ήρωες συναδέλφους μας, ώστε να ικανοποιήσετε τις πολιτικές σας σκοπιμότητες. Μάθετε λοιπόν σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ή που κάνετε πως δεν το γνωρίζετε, πως οι ήρωες αυτοί έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος όχι επειδή ήταν ανεκπαίδευτοι όπως κυνικά διαδίδετε, μα αντιθέτως επειδή τήρησαν μέχρι τελευταία στιγμή τον όρκο τους πληρώνοντας το κυριολεκτικά με την τελευταία ρανίδα του αίματος τους. Έναν όρκο για μια ασφαλή κοινωνία. Μια κοινωνία δοκιμαζόμενη από την εγκληματικότητα, καθώς η πολιτική παράταξη όπου έχετε προσαράξει τα τελευταία έτη, κατασκευάζοντας φωτογραφικούς νόμους , χάριν της χάρης των συντρόφων σας, απελευθέρωσε ταυτόχρονα και χιλιάδες βαρυποινίτες κακοποιούς οι οποίοι λυμαίνονται τις περιουσίες των πολιτών.
   Ποιοί άραγε είναι οι επικίνδυνοι κ. Ραγκούση; Να είστε σίγουρος πως δεν είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ. Αντιθέτως οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ καλούνται καθημερινά να συλλάβουν με κάθε τίμημα αυτούς που οι όμοιοι σας ιδεολόγοι απελευθέρωσαν απερίσκεπτα διαταράσσοντας το κοινωνικό σύνολο. Μέσα στην δίψα σας για μικροπολιτική αναφερθήκατε μονάχα σε μερικά μεμονωμένα περιστατικά τα οποία ικανοποιούσαν πλήρως τον σκοπό σας, πλην όμως δεν είχατε το σθένος να αναφερθείτε ούτε μια στιγμή σε ένα από τα χιλιάδες καθημερινά περιστατικά ηρωισμού αυτών των ανθρώπων.  Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για την ένδοξη ιστορία του θεσμού μας ενάντια στην μάχη με το έγκλημα, μήπως και την επόμενη φορά είστε λίγο πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας. Είμαστε όμως πεπεισμένοι πως σύντομα θα απολαύσουμε και πάλι τις ιδεοληπτικές σας φανφάρες, οπότε και θα λάβετε τις απαντήσεις που αναλογούν στην μικροπρέπεια σας. Πρόθεση μας είναι όμως να σας υπογραμμίσουμε μερικές βασικές έννοιες για την αντιμετώπιση του πολιτικού κανιβαλισμού στον οποίο έχετε περιέλθει:
 1) Σεβασμός στους νεκρούς ήρωες μας!!!
 2) Αξιοπρέπεια!!!
 3) Ντροπή και όνειδος!!!
  Τέλος απευθυνόμενοι προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ Τσίπρα έχουμε να δηλώσουμε το εξής: κ Τσίπρα εάν έχει μείνει έστω και λίγη Τσίπα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρετε τον κ. Ραγκούση στην πολιτική ορθότητα!!!
 
 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια