ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

 

Καθημερινές είναι πλέον οι πράξεις ηρωισμού των συναδέλφων μας, οι οποίοι με αυτοθυσία και προσήλωση στον καθήκον τους πιστοί πάντα στον όρκο τον οποίο έδωσαν δεν σταματούν να προασπίζουν το σημαντικότερο αγαθό των πολιτών, το οποίο δεν είναι άλλο πάρα από την ίδια τους την ζωή .
Έτσι λοιπόν άλλη μια πράξη ηρωισμού αυτή τη φορά από τον συνάδελφο και μέλος μας ΒΛΑΧΟΥΔΗ Χρήστο, ο οποίος προ ενός χρόνου, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του απεγκλώβισε από φλεγόμενη οικεία τρεις ανθρώπους σώζοντας τους από βέβαιο θάνατο. Ήρθε η στιγμή και τιμήθηκε την 20η Οκτωβρίου2017 στη Θεσσαλονίκη με το μετάλλιο εξαίρετης πράξης κάνοντας μας όλους περήφανους και υπενθυμίζοντας μας, πως οι αξίες και τα ιδανικά της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένουν ψηλά χάρη σε τέτοιους ήρωες συναδέλφους.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας νιώθει υπερηφάνεια και υποχρέωση να κάνει το καλύτερο δυνατό για την εκπροσώπηση και την βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας αυτών των ανθρώπων, μα και όλων των συναδέλφων, οι οποίοι καθημερινά δίνουν την μάχη τους για να κρατήσουν όρθια μια κοινωνία που παραπαίει ηθικώς καθημερινά.
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια