ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Οι εκατοντάδες, δε βαφτίζονται χιλιάδες

 

Οι εκατοντάδες, δε βαφτίζονται χιλιάδες

Μεγαλειώδες και πολυπληθές το χθεσινό συλλαλητήριο για το μακεδονικό ζήτημα. Έλληνες από κάθε γωνία της χώρας βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να φωνάξουν το αυτονόητο, πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική.
Κι όμως, παρά την κοσμοπλημμύρα που εκτείνονταν σε ολόκληρα χιλιόμετρα από το λιμάνι έως το μέγαρο μουσικής, κάποιοι υπηρεσιακοί αστυνομικοί παράγοντες μάλλον δεν “κατάφεραν” να μετρήσουν σωστά. Την ίδια ώρα που τα ξένα Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, καθώς τα εγχώρια Μ.Μ.Ε. ήταν απόντα, η υπηρεσία μας εξέδιδε ανακοίνωση περιορίζοντας τους συμμετέχοντες σε μερικές δεκάδες χιλιάδες, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις και ερωτηματικά από αυτή της την μη αντικειμενική κίνηση. Ταυτοχρόνως εκτέθηκε αναίτια στην ελληνική κοινωνία και προκάλεσε δυσμενή σχόλια στην κοινή γνώμη. Κάποιος λόγος θα υπήρχε και μάλλον τον ξέρετε μόνον εσείς κύριοι.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσωπώντας Έλληνες Μακεδόνες αστυνομικούς, έχει να δηλώσει πως στις 21/01/18 στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη, δεν υπήρχαν μερικές δεκάδες χιλιάδες κόσμου, όπως αφήσατε να εννοηθεί. Εκεί, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εχθές το βροντερό παρόν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δόθηκε από πολλές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.
 
Έστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια