ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Προσκλητήριο συμμετοχής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας

 

 

Θεσσαλονίκη 28/1/2018
2/2018
 
Προσκλητήριο συμμετοχής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας
 
 • Το μήνυμα προς τους παραχαράκτες της ιστορίας δόθηκε την 21 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη, όπου μια λαοθάλασσα απ’ όλη τη χώρα βροντοφώναξε, πως η Μακεδονία είναι μία, ελληνική και δεν παραχωρείται. Οι Ενώσεις Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Αττικής ανταποκρίνονται στο εθνικό τους χρέος και θα συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στην πλατεία Συντάγματος.
   Είναι χρέος όλων ημών των Μακεδόνων αστυνομικών, ενωμένοι να δώσουμε το παρόν μας γι’ αυτόν τον εθνικό σκοπό, στην Αθήνα, στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, ώστε όσοι τολμούν να επενδύουν στην αλλοίωση της λαμπρής ιστορίας μας, να γνωρίζουν καλά πως είμαστε εδώ και θα μας βρουν μπροστά τους.
    Γι’ αυτό το λόγο, η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας προτίθεται να παράσχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο σε όσα μέλη της επιθυμούν να μεταβούν την Κυριακή στην Αθήνα. Η αναχώρηση θα γίνει από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, νωρίς το πρωί της 4/2/2018 και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να κλείσουν θέση μέχρι την 30 Ιανουαρίου επικοινωνώντας στα κάτωθι τηλέφωνα:
  697 1942274 Πουρσαϊτίδης Λάζαρος
  697 2675521 Θεοδοσιάδης Δημήτριος
  690 6422793 Γαλανίδης Ελευθέριος
  Για το Δ.Σ
   

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια