ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας δεν πτοείται από μικροπρέπειες και προπαγανδισμούς

Θεσσαλονίκη, 30/10/2014

αρ. Πρωτ.: 36/2014

Τον Μάιο του 2014 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια κίνηση για την εκπροσώπηση όλων των Ειδικών Φρουρών και Υπαρχιφυλάκων, Αρχιφυλάκων προερχόμενων από τον ίδιο θεσμό, της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι μακρινοί πολέμιοί μας,

θέλησαν να στρέψουν συναδέλφους της Θεσσαλονίκης εναντίον μας, παραπλανώντας και παραπληροφορώντας τους, με μόνο στόχο τους να ανακόψουν την πρώτη μετά από χρόνια σοβαρή προσπάθεια να εκπροσωπηθούν ξανά οι Ειδικοί Φρουροί της Βόρειας Ελλάδας από δικά τους ικανά άτομα και να έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν οι ίδιοι για τα θέματά τους, και όχι άλλα κέντρα.

Στην προσπάθειά τους αυτή έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα με σκοπό να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία της 22/5/2014.

Το δικαστήριο την 20/5/2014 θεώρησε αστείους και αβάσιμους τους λόγους για τους οποίους απαιτούσαν τη διακοπή της νομιμότατης εκλογικής διαδικασίας και απέρριψε πανηγυρικά την αγωγή τότε.

Την 22/10/2014 και περιμένοντας την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι πως οι τρεις εναπομείναντες “καθοδηγούμενοι συνάδελφοι” απεσύρθησαν της αγωγής που έκαναν κατά συναδέλφων τους, βλέποντας πως δεν τους οδηγεί πουθενά αυτή η αδικαιολόγητη κίνησή τους, σε μία πόλη που όλοι οι συνάδελφοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και αντιμετωπίζουμε τα ίδια υπηρεσιακά προβλήματα.

Κάποιοι θέλησαν για ακόμη μια φορά οι Ειδικοί Φρουροί της Κεντρικής Μακεδονίας να μείνουν στο σκοτάδι. Όμως απέτυχαν.

Οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό αφού οι συνάδελφοί μας όχι απλά εμπιστεύτηκαν αυτό το νέο εγχείρημα, αλλά το στήριξαν αμέσως έμπρακτα γινόμενοι μέλη του. Βοήθησαν έτσι στις διεργασίες για την επαναλειτουργία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία ιδρύθηκε το 2001.

Η Ένωσή μας αφού πέρασε και αυτό το τεχνητό εμπόδιο, συνεχίζει δικαιωμένη και με ακόμη περισσότερη δύναμη πλέον για την προάσπιση των συμφερόντων των Ειδικών Φρουρών της Κεντρικής Μακεδονίας και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ υποκατάστημα κανενός.

                                                   Για το Δ.Σ

                       -Ο-                                                               -Ο-

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΤΥΦΕΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                                ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                (τηλ. Επικοινωνίας: 6937 039985)                (τηλ. Επικοινωνίας: 6972 675521)

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια