ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Την Δευτέρα 12/09/2022 η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο.Στην συνάντηση μας με τον Στρατηγό μονοπώλησε το θέμα της προστασίας των Συναδέλφων μας οι οποίοι στελεχώνουν τις ομάδες προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, όπου από πλευράς της Ένωσης μας τονίστηκε η ανάγκη της θωράκισης των ομάδων ώστε να καταστεί δυνατή η επιτέλεση του έργου τους καθιστώντας σαφές πως επουδενί δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα, καθώς επίσης και την ανάγκη προστασίας τους από κάθε είδους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Κατατέθηκαν επίσης προτάσεις για την υλικοτεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνδυασμό με την ανακατανομή του προσωπικού, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας. Τα δεκάδες πάρεργα και η δημιουργία νέων υπηρεσιών με πανομοιότυπα καθήκοντα προκαλούν αφαίμαξη του προσωπικού δυσχεραίνοντας παράλληλα το έργο και την εργασιακή του καθημερινότητα. Η ανάγκη αναβάθμισης και θωράκισης των συστημάτων επικοινωνίας μας, επίσης συζητήθηκε εκτενώς. Αρκετά ακόμη ζητήματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας της διοίκησης τέθηκαν επί τάπητος

Από πλευράς του ο Στρατηγός όντας γνώστης των περισσότερων εξ αυτών δεσμεύτηκε πως θα δρομολογήσει λύσεις στο μέτρο του δυνατού, ανανεώνοντας ταυτόχρονα την συνεχή μεταξύ μας επικοινωνία ώστε να υπάρξουν απτά αποτελέσματα σύντομα.

Προσφορά απο Hercules Army Action

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΠΡΟΣ:  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Σε όλα τα είδη της Pentagon 10 %  προσφορά για τα Μέλη της Ένωσης με την επίδειξη κάρτας μέλους της Ένωσης.

 

 

Κεντρικό: Οδυσσέως 7
Υποκατάστημα 1:Μοναστηρίου 4
Υποκατάστημα 2: Μοναστηρίου 6(ακριβώς δίπλα στο Holliday Inn)
Τ.Κ. 54629, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 519145
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.armyaction.gr/

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

 

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

 

Την Παρασκευή 09/09/2022 Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, συγχαίροντας τον για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχόμενοι παράλληλα καλή δύναμη στο έργο του. Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και συνεργασίας επιδόθηκε από πλευράς της Ένωσης μας προς τον κ. Γενικό υπόμνημα στο οποίο αποτυπώνονταν σοβαρά και μείζονος σημασίας ζητήματα, η επίλυση των οποίων θα επιφέρει σημαντική ανακούφιση στην υπηρεσιακή και οικονομική καθημερινότητα των Συναδέλφων. Ο κ. Γενικός όντας γνώστης πολλών εξ αυτών, καθώς αδιαμφισβήτητα η πολυετής παραμονή του σε καίριες θέσεις και στο τιμόνι της ηγεσίας του σώματος αποτυπώνεται με θετικό πρόσημο, δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί προς την επίλυση τους στο μέτρο που επιτρέπουν οι υπάρχουσες και μελλοντικές συνθήκες.
Ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας  θα συνεχίσουμε  τις στοχευμένες συναντήσεις με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς προϊσταμένους ώστε να προτείνουμε λύσεις και να εργαστούμε  προς την υλοποίηση τους, έχοντας πάντοτε ως γνώμωνα της βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Συναδέλφων μας.
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια