ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Δωρεά Στρωμάτων στην Ομάδα Τζούντο της Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

 

   Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας προέβη στην δωρεά στρωμάτων για την κάλυψη  αναγκών προπόνησης της ομάδας Τζούντο Ελληνικής Αστυνομίας της ΓΑΔΘ. Τα Στρώματα της εταιρίας AGGLOREX, η οποία είναι ο επίσημος προμηθευτής της Επίσημης Ομοσπονδίας Τζούντο (IJF) καθώς  και της Παναμερικανικής Ομοσπονδίας Τζούντο (PJF), παραδόθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη,    παρουσία του προπονητή -δασκάλου της ομάδας και μέλους της Ένωσης μας Περικλή Ψαλλίδα, καθώς και μαθητών - Συναδέλφων μας οι οποίοι προπονούνταν την στιγμή εκείνη.
Σκοπός της Ένωσης μας είναι η έμπρακτη στήριξη και η επικρότηση με κάθε μέσο της προσπάθειας των Συναδέλφων μας να εκπαιδευτούν δια μέσου της άθλησης στην κατανόηση και την εφαρμογή των τεχνικών του τζούντο στην αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία, με απώτερο στόχο την αντίδραση σε περίπτωση που χρειαστεί την αποφυγή από οποιαδήποτε μορφή βίας.
 
 

 

Μια ανίκανη πολιτεία εξευτελίζει καθημερινά μια ικανή Αστυνομία

Μια ανίκανη πολιτεία εξευτελίζει καθημερινά μια ικανή Αστυνομία

 

Η πλήρης ανομία η οποία επικρατεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο  μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στο βιολογικό όπου για ακόμη μια φορά οι γνωστές άγνωστες μειοψηφίες μπαχαλάκηδων απέδειξαν πως μπορούν να λυμαίνονται και να δρουν ανενόχλητες στους χώρους των πανεπιστημίων υπό τον μανδύα του δήθεν καταργηθέντος ασύλου και χωρίς κανέναν δισταγμό. Επί δυο και πλέον εβδομάδες κουστοδίες αστυνομικών απασχολήθηκαν και απασχολούνται, ώστε να αρχίσουν τα πολυδιαφημισμένα έργα αποκατάστασης της 35ετούς κατάληψης του βιολογικού το οποίο πλέον θα μετατρεπόταν σε βιβλιοθήκη και θα παραδίδονταν επιτέλους στην φοιτητική κοινότητα προσφέροντας ακόμη ένα εφόδιο στην επιμόρφωση της. Επί δυο και πλέον εβδομάδες εκατοντάδες αστυνομικοί απασχολούνταν στην φύλαξη ενός έργου, αντί να απασχολούνται στην καθημερινή μάχη με την εγκληματικότητα. Ενός έργου το οποίο γκρέμισαν οι μπαχαλάκηδες μέσα σε μια νύχτα μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ εντός του χώρου του πανεπιστημίου.
Από τα παραπάνω  Γεννάται λοιπόν μια σειρά από ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν. Είναι τα ελληνικά πανεπιστήμια κλαμπ ή κέντρα διασκέδασης ώστε να διοργανώνονται πάρτυ; Τι κάνουν οι πρυτανικές αρχές για να προστατεύουν τους χώρους των ιδρυμάτων οι οποίοι είναι υπό την εποπτεία τους; Που είναι η ελεγχόμενη είσοδος στα πανεπιστήμια; Που είναι τα σχέδια ασφαλείας τα οποία έπρεπε να έχουν κατατεθεί; Πολύ φοβόμαστε πως τα ερωτήματα αυτά  δεν θα απαντηθούν ποτέ μα αντιθέτως  για ακόμη μια φορά θα θα γίνει προσπάθεια από τους αρμόδιους να αποποιηθούν των ευθυνών τους.
Για ακόμη μια φορά οι Συνάδελφοι μας μετατράπηκαν σε υπηρεσία ιδιωτικής φύλαξης εργολάβων και πρυτάνεων θυσιαζόμενοι στον βωμό της μικροπολιτικής και της ανεπάρκειας. Για ακόμη μια φορά οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης έμειναν χωρίς αστυνομικούς για να μπορούν να παίζουν οι αναρχικοί με την αξιοπρέπεια μας. Για ακόμη μια φορά η ανεπάρκεια της πολιτείας και η έλλειψη πολιτικής βούλησης εξευτελίζει τους θεσμούς του κράτους.
κ.Υπουργέ σκοπεύετε να βάλετε ένα τέλος σ αυτήν την φαρσοκωμωδία η οποία εκτυλίσσεται εντός του ΑΠΘ  προστατεύοντας ταυτόχρονα την υπόληψη του Σώματος και τους νέους Συναδέλφους των ΟΠΠΙ οι οποίοι θα κληθούν να βάλλουν τάξη στην αταξία του ΑΠΘιστάν; Ήρθε επιτέλους η ώρα που η συντεταγμένη πολιτεία πρέπει να δώσει ένα τέλος στην αναρχία η οποία επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια. Τα ελληνικά πανεπιστήμια θα πρέπει να είναι χώροι πολιτισμού, μόρφωσης και όχι χώροι ανομίας και παραβατικότητας.
Πρέπει επιτέλους η ανικανότητα κάποιων να πάψει επισκιάζει την ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια