ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Επίσκεψη στην Α.Δ.Χαλκιδικής

 

Επίσκεψη στην Α.Δ.Χαλκιδικής

 

Την Τρίτη 08/05 το διοικητικό συμβούλιο της  ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

πραγματοποίησε επίσκεψη στην Α.Δ. Χαλκιδικής όπου και συναντήθηκε με τον Γενικό αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδικής ταξίαρχο κ. ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ Αθανάσιο ώστε να ενημερωθεί για την εργασιακή και υπηρεσιακή καθημερινότητα  των συναδέλφων οι οποίοι υπηρετούν εκεί .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με γνώμωνα την κατά το δυνατόν καλύτερη εργασιακή καθημερινότητα των συναδέλφων.Θέματα υλικοτεχικής και εργασιακής φύσεως τέθηκαν επι τάπητος,ώστε όπου είναι εφικτό μέσα από συνεργασία να βελτιωθούν τα καθημερινά εφόδια προς τους συναδέλφους οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν την δύσκολη τουριστική περίοδο του καλοκαιριού όπου καλούνται να διαχειριστούν τις χιλιάδες των επισκεπτών .

Από πλευράς της διοίκησης καταβάλεται κάθε προσπάθεια ως προς τα παραπάνω γεγονός το οποίο διαπιστώσαμε και κατά την επίσκεψη μας . Η ένωση Ειδικών φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους της Α.Δ Χαλκιδικής καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και καθιστά σαφές πως θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό τους ανά πάσα ώρα και στιγμή  για οτιδήποτε την χρειαστούν.

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Feed not found

Δι@ύγεια

Feed not found