ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Γόρδιος δεσμός παραμένει το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού

 

 

Θεσσαλονίκη 12/10/2018
21/2018
 
 
 
Γόρδιος δεσμός παραμένει το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος για την ελληνική πολιτεία, η οποία αρνείται πεισματικά να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την επίλυσή του. Οι συνάδελφοι όλων των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία, μα και καταπάτηση των ιδιωτικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων μέσα από τις σπασμωδικές και χωρίς καμία αξιολόγηση , εντολές της ηγεσίας για μέτρα εκτάκτου χαρακτήρα, τα οποία κάθε φορά κατά την εφαρμογή τους αποδεικνύονται ως πρόχειρα ημίμετρα.
Είναι αδιανόητο σε μια συντεταγμένη πολιτεία να μετακυλίεται το βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος στην ελληνική Αστυνομία, με τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς να κωφεύουν επιδεικτικά.
Καλούμε την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αλλά και την ηγεσία του Αρχηγείου να αναθεωρήσει εντολές τύπου μπαλώματος, όπως την μετακίνηση συναδέλφων σε όμορους νομούς για τον έλεγχο των ροών προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς και την τοποθέτηση στατικών δυνάμεων, εκ των πλέον μάχιμων υπηρεσιών, όπως είναι οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Ζήτα, σε κεντρικά σημεία της πόλης, με σκοπό να παριστάνουν  τα ‘’σκιάχτρα’’ ώστε  να εμποδίζουν τυχόν νέες απόπειρες κατασκήνωσης από παράτυπους μετανάστες.
Το μόνο που θα πετύχουν τέτοιου είδους μέτρα είναι η περαιτέρω αποδυνάμωση της αστυνόμευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας περισσότερο νερό στον μύλο της ήδη καλπάζουσας εγκληματικότητας.
Αναμένουμε από την φυσική μας ηγεσία ουσιαστικές λύσεις επί του θέματος, αναλογιζόμενη πάντοτε ότι η ελληνική αστυνομία ως θεσμός και φορέας είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο άρμα της αθρόας μετανάστευσης στη χώρα.
Ταυτόχρονα θα  πρέπει όλοι η αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς να εκπονήσουν ένα στρατηγικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος,ώστε επιτέλους να εμφανιστούν δείγματα γραφής μιας ευνομούμενης πολιτείας.
 
Στο παρακάτω link η παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσης στο Νέο Κανάλι κ στην εκπομπή του Γίωργου Τράγκα.(Απο την 1:38:00 κ μετά)
 
https://www.youtube.com/watch?v=9FYFCK4IHZA
 
 
 
 
 

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια

Feed not found