ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις

 

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις

Θεσσαλονίκη 21/11/2018
27/2018

 

Πριν ακόμη  αλέκτωρ λαλήσει τρις για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα σκοπιά, κάποιοι ιθύνοντες στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ παρέλαβαν τις ατζέντες του 2019 σε χάρτες οι οποίοι βρίσκονται εντός αυτών  βρέθηκε το όνομα της Μακεδονίας μας να κοσμεί το κράτος των Σκοπίων μα και το ψευδοκράτος της Κύπρου να εμφανίζεται ως βόρειος Κύπρος. Το τεράστιο αυτό ατόπημα καταδεικνύει για ακόμη μια φορά την προχειρότητα η οποία επικρατεί στους κόλπους του σώματος καθώς είναι προφανές πως κανένας έλεγχος δεν πραγματοποιήθηκε για το υλικό που παραλήφθηκε ώστε να μην φτάσουμε στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα . Φυσικά δεν τολμούμε να σκεφτούμε πως το συγκεκριμένο ατυχές συμβάν οφείλεται σε οποιονδήποτε άλλο λόγο πλην αυτόν της απροσεξίας .
Αναμένουμε από την ηγεσία,η οποία έπραξε ορθώς ώς προς την απόσυρση των ατζέντων  να αποδώσει άμεσα τις τυχών ευθύνες οι οποίες θα προκύψουν .
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα ήθελε να ενημερώσει τους τυχών επίδοξους εκτελώντες χρέη υπουργών εξωτερικών ότι η Μακεδονία διαιρείται σε τρεις διοικητικές περιφέρειες την Ανατολική -  Κεντρική -  Δυτική  όπου  και οι τρεις είναι Ελληνικές .
 
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια