ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Οι Eιδικοί Φρουροί υπάρχουν και θα υπάρξουν

 

 

Θεσσαλονίκη 05/03/2019

Οι Eιδικοί Φρουροί υπάρχουν και θα υπάρξουν

Το λιγότερο άτοπες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του απερχόμενου υπουργού προστασίας του πολίτη, όσον αφορά την ύπαρξη Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία . Βέβαια καμία εντύπωση δεν μας προκαλούν οι δηλώσεις αυτές, καθώς ο συγκεκριμένος υπουργός ουδέποτε υπήρξε ουσιαστικά παρών στα πραγματικά προβλήματα των αστυνομικών μα και στα μείζοντα θέματα αστυνόμευσης της κοινωνίας .
Τουναντίον η    παραμονή σας στο το τιμόνι του υπουργείου συνδέθηκε με καταστροφικές ημέρες και έργα ελέω εξόφλησης των πολιτικών γραμματίων σας, όπως η κατάργηση της ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α και η ταυτόχρονη παράδοση των περιουσιών δημοσίων και ιδιωτικών στις ορέξεις των μπαχαλάκηδων . Ποιος να ξεχάσει επίσης την συμβολή σας  στην αναρχική διαπαιδαγώγηση του Ρουβίκωνα μέσα στο καθεστώς ανομίας στο οποίο τον αφήσατε να μπουσουλάει και αργότερα να ενηλικιωθεί χαρίζοντας του περιπολικά σε ρόλο ταξί για να κάνει τις βόλτες του μετά από κάθε πράξη βίας στην οποία προέβαινε .
Φυσικά ανάξια σχολιασμού είναι και η καταστροφική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ επι των ημερών σας η οποία μόνο προβλήματα και στρεβλώσεις άφησε στην αστυνόμευση του πολίτη. Εν κατακλείδι κύριε πρώην υπουργέ οι συνδικαλιστές των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας τους οποίους ουδέποτε συναντήσατε, μα μεγάλη ευκολία προσπαθήσατε να τρομοκρατήσετε μέσα από τις διενέργειες Ε.Δ.Ε θέλοντας έτσι να φιμώσετε την μαχητικότητα τους, είναι παρόντες για να σας ενημερώσουν πως οι Ειδικοί Φρουροί υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρξουν στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας και θα συνεχίζουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στην ασφάλεια του πολίτη πιστοί στον όρκο των οποίο έδωσαν .
Είναι οι περίφημες κατηγορίες Γ και Δ του μισθολογίου που κι εσείς προσυπογράψατε.
 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια

Feed not found