ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Εξασφάλιση χορηγίας για τα μέλη της Ένωσης μας

 

Εξασφάλιση χορηγίας για τα μέλη της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

 

  Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κ Ελευθερίας

Χατζηγεωργίου στο αίτημα το οποίο της υποβάλλαμε κατά την πραγματοποιηθείσα  συνάντηση μαζί της σχετικά με την υλικοτεχνική βελτίωση των συναδέλφων μας ,ώστε να μπορούν να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους και να διασφαλίζουν το αγαθό της ασφαλείας στην κοινωνία.      

   Η κ. Υφυπουργός τηρώντας απαρέγκλιτα την δέσμευση της πως θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των υπηρεσιακών προβλημάτων που προκύπτουν λόγω της έλλειψης εφοδίων, ζήτημα το οποίο μένει άλυτο εδώ και χρόνια , φρόντισε κατόπιν επαφών της να μας εξασφαλίσει ένα ικανό πόσο, ώστε κι εμείς με την σειρά μας ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας , να το αξιοποιήσουμε κατάλληλα και να παρέχουμε είδη υπηρεσιακού ιματισμού στα μέλη μας. Μετά από πολύ καιρό διαπιστώνουμε μια τόσο έμπρακτη στήριξη μα και ταυτόχρονη αναγνώριση του έργου των Ειδικών Φρουρών στην καθημερινή μάχη με το έγκλημα.

  Ως ένωση Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Υφυπουργό και ενημερώνουμε τα μέλη μας πως θα συνεχίσουμε τον κύκλο επαφών για την εξεύρεση κι άλλων χορηγιών ώστε να εξοπλίσουμε τους συναδέλφους μας. Φυσικά πέραν όλων των άλλων  δεν θα πάψουμε στιγμή να πιέζουμε την ηγεσία μας ώστε να μας παράσχει τα αυτονόητα για την αποστολή του σκοπού μας, η οποία δεν είναι άλλη παρά από την ασφαλή καθημερινότητα των πολιτών. 

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια