ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Δικαστικός αγώνας για τους Τρίτεκνους συναδέλφους

 

Θεσσαλονίκη 21/06/2019

Αρ.Πρωτ.29.2019

Δικαστικός αγώνας για τους Τρίτεκνους συναδέλφους

        Την Τετάρτη 20/06 μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας παραστάθηκαν στο πλευρό των Τρίτεκνων  συναδέλφων των οποίων η διοικητική προσφυγή κατ' εξαίρεσης μεταθέσεως στον τόπο συμφερόντων τους, συζητούνταν στο διοικητικό εφετείο Θεσσαλονίκης . Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης μας  κ. Ιωάννης ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ  με απόλυτη υπευθυνότητα και έχοντας πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της υπόθεσης, κατέδειξε στους δικαστές την κατάφορη αδικία την οποία υφίστανται οι συνάδελφοι μας τονίζοντας ταυτόχρονα της παραλείψεις και τις αδικίες του αρχηγείου σχετικά με την ικανοποίηση των αιτημάτων μεταθέσεων των τρίτεκνων συναδέλφων μας.
      Από την πρώτη στιγμή της εσκεμμένης αυτής στρέβλωσης στις μεταθέσεις των ειδικών κατηγοριών από πλευράς του αρχηγείου , η Ένωση μας πέραν της πίεσης της οποίας άσκησε σε υπηρεσιακό επίπεδο, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των θιγόμενων συναδέλφων, παρέχοντας τους πλήρη νομική και ηθική υποστήριξη, αποφεύγοντας την τακτική των δακρύβρεχτων ανακοινώσεων συμπαράστασης και των φιλικών χτυπημάτων στην πλάτη , που μόνο σκοπό έχουν το επικοινωνιακό κέρδος και την δημιουργία κονιορτού εντυπώσεων.
     Είμαστε πεπεισμένοι πως η δικαιοσύνη θα άρει την κατάφορη αυτή αδικία σε βάρος των τρίτεκνων ,δίδοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό ράπισμα νομιμότητας στις παρατυπίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
     Ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα πάψουμε στιγμή να παρέχουμε πλήρη νομική κάλυψη στα μέλη μας και να πασχίζουμε για την άρση των σε βάρος μας αδικιών.
 
 

 

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια

Feed not found