ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση Μελών του ΔΣ της Ένωσης με υποψήφιο βουλευτή

 

Συνάντηση Μελών του ΔΣ της Ένωσης με υποψήφιο βουλευτή

     Την Παρασκευή 21 Ιουνίου  Μέλη του Δ/Σ της Ένωσης Έιδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κ. Διαμαντή Γκολιδάκη με σκοπό την ενημέρωση του τόσο για τα θεσμικά προβλήματα των Ειδικών Φρουρών , όσο και για τα εν γενεί υπηρεσιακά θέματα τα οποία απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων . Κατά την διάρκεια της συζήτησης μας θέσαμε στον υποψήφιο βουλευτή τις αδικίες που προέκυψαν σε βάρος του θεσμού μας, αφού πρώτα τον ενημερώσαμε για το έργο που επιτελούν οι Ειδικοί Φρουροί όσον αφορά την ασφάλεια της κοινωνίας .
     Ο μισθολογικός μας διαχωρισμός από την υπόλοιπη αστυνομική οικογένεια, γεγονός το οποίο μεθοδεύτηκε εκ των έσω, καθώς και το πάγωμα των προσλήψεων Ειδικών Φρουρών τα τελευταία χρόνια , ήταν δυο από τα θέματα τα οποία βρέθηκαν ψηλά στην αντζέντα της μεταξύ μας συζητήσεως . Οι υλικοτεχνικές ελλείψεις καθώς και η λειψανδρία ζητήματα σοβαρά, τα οποία δημιουργούν κενό στην καθημερινή αστυνόμευση και προκαλούν ανασφάλεια στους πολίτες , έκλεισαν την εποικοδομητική μας συνάντηση.
     Από πλευράς του ο κ. Γκολιδάκης άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα τα ζητήματα που ετέθησαν ενώπιον του και μας διαβεβαίωσε πως θα σταθεί αρωγός στην όσο το δυνατόν καλύτερη επίλυση τους, αντιλαμβανόμενος πλήρως την σοβαρότητα και την βαρύτητα τους.
     Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τον κύκλο επαφών της και με άλλους υποψήφιους έχοντας ως βασικό της μέλημα την άρση των αδικιών σε βαάρος του θεσμού μας και ταυτόχρονα την δημιουργία μιας σύγχρονης υπηρεσιακής καθημερινότητας για τους συναδέλφους .
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια

Feed not found