ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Διαδοχικές συναντήσεις με υποψήφιους βουλευτές

 

Διαδοχικές συναντήσεις με  υποψήφιους βουλευτές 

    Την Δευτέρα 01/07/2019 το προεδρείο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής

Μακεδονίας πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους υποψήφιους βουλευτές Β  Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Βαρτζόπουλο Δημήτριο και κ. Κουρτίδου Παρασκευή συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης για τα μείζονα θεσμικά  προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι Ειδικοι Φρουροί  εντός της αστυνομικής οικογένειας, καθώς και για τις εν γένει λειτουργικές στρεβλώσεις που παρουσιάζονται στην καθημερινή αστυνόμευση των πολιτών , λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή μα και σε ανθρώπινο δυναμικό.

    Και στις δυο συναντήσεις κυριάρχησε το θέμα της ανάγκης θέσπισης ενός σύγχρονου μοντέλου αστυνόμευσης όπως αυτών των ευρωπαϊκών  κρατών , μακριά από κάθε τι απαρχαιωμένο και αναχρονιστικό . Οι υποψήφιοι μας διαβεβαίωσαν πως θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της αστυνομικής μας καθημερινότητας και ευρύτερα στην καλύτερη αστυνόμευση της κοινωνίας . Είναι πλέον καιρός για γενναίες αποφάσεις με γνώμωνα την ασφάλεια.

   Ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με κάθε ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους συναδέλφους, το οποίο με την σειρά του θα επιφέρει το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες .

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια