ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση με τον Γ.Ε.Α.Β.Ε και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Γ.Ε.Α.Β.Ε και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

 

 

Την Τρίτη 10/09 τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν κοινή συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο, ώστε αφού συζητηθούν τα θέματα τα οποία απασχολούν τις υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., να βρεθούν μέσα από τις απαραίτητες παρεμβάσεις της διοίκησης άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.
Την μεταξύ μας συζήτηση μονοπώλησε η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, καθώς η λειψανδρία και τα δεκάδες καθημερινά  πάρεργα έχουν οδηγήσει  τους συναδέλφους σε ένα υπηρεσιακό τέλμα ,με της οφειλόμενες  Η/Α να βρίσκονται στις αρκετές χιλιάδες. Από πλευράς της Ένωσης μας κατατέθηκαν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για συνδρομή στην Διεύθυνση Αστυνομίας  και από τις άλλες διευθύνσεις ώστε λυθεί το πρόβλημα των οφειλόμενων ρεπό και να επέλθει η κανονικότητα στην υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων.
Επίσης αναφερθήκαμε στην ανάγκη επαναξιολόγησης των φυλασσόμενων στόχων και το ενδεχόμενο κατάργησης η απλής επιτήρησης  αυτών που πλέον δεν παρουσιάζουν επικινδυνότητα . Τέλος διάφορα θέματα υλικοτεχνικής φύσεως έκλεισαν την συζήτηση μας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα.
Από πλευράς τους οι δυο Στρατηγοί μας κατέστησαν σαφές πως οι προτάσεις μας θα υιοθετηθούν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των Συναδέλφων, αποδεικνύοντας μας ταυτόχρονα πως πέραν της πρόθεσης  έχουν και την θέληση να πράξουν υπέρ του προσωπικού γεγονός το οποίο τους τιμά ιδιαίτερα.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας ουδέποτε παρέμεινε στον διαπιστωτικό συνδικαλισμό με μοναδικό σκοπό δημιουργία κονιορτού,αντίθετα πάντοτε και με απόλυτη σοβαρότητα εργάζεται για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις . 
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια