ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ανάγκη Έκτακτων Μεταθέσεων Ειδικών Φρουρών

 

Θεσσαλονίκη  22/08/2020

 Αρ.πρωτ.           08/2020

 

Προς: 1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

           2) Υφυπουργό Προστασίας  του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου.

           3) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

           4) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

         

    Θέμα:  Ανάγκη Έκτακτων Μεταθέσεων Ειδικών Φρουρών

  

   Αξιότιμοι Κύριοι της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας η πρόσφατη ίδρυση της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην

Θεσσαλονίκη γεννά νέες και ακόμη περισσότερες ανάγκες ενίσχυσης της Γ.Α.Δ.Θ. με αστυνομικούς, ώστε να λειτουργήσει εύρυθμα τόσο η νεοσύστατη ομάδα της οποίας την δημιουργία είχαμε προτείνει ως συνδικαλιστικός φορέας και χαιρετίζουμε, όσο όμως και οι υπόλοιπες μάχιμες υπηρεσίες της συμπρωτεύουσας.

  Οι υπηρεσίες αιχμής της ΓΑΔΘ, όπως η ομάδα ΔΙΑΣ, οι ΟΠΚΕ, καθώς και τα Α.Τ. κυριολεκτικά υπολειτουργούν καθώς μαστίζονται από λειψανδρία η οποία σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει και το 50% επί της συνολικής τους δύναμης. Φυσικά σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και κάθε είδους πάρεργα όπως στατικές φυλάξεις, μέτρα και πολλά άλλα αλλότρια καθήκοντα πέραν της αποστολής τους.

   Πέρυσι στα πλαίσια των συναντήσεων μας μαζί σας την περίοδο της 84ης ΔΕΘ είχαμε καταστήσει σαφές πως η ενίσχυση με Ειδικούς Φρουρούς και Αστυνομικούς της δεύτερης μεγαλύτερης Αστυνομικής Διεύθυνσης της Χώρας ήταν μονόδρομος, πλην όμως και παρά τις διαβεβαιώσεις σας δεν ανακοινώθηκαν έκτακτες μεταθέσεις.           Φέτος ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας ζητούμε και πάλι, ευχόμενοι όχι μάταια αυτήν την φορά,την ενίσχυση της Θεσσαλονίκης με Ειδικούς Φρουρούς μέσω έκτακτων μεταθέσεων ώστε οι μάχιμες υπηρεσίες να συνεχίσουν  να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία, μέσα από την καθημερινή τους μάχη με την εγκληματικότητα.

 Αναμένουμε μια δίκαιη αντιμετώπιση τους ζητήματος με απτά αποτελέσματα

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια