ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση με τον Γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας κ. Καλαφάτη Σταύρο

Συνάντηση με τον Γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας κ. Καλαφάτη Σταύρο

 

   Την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των δράσεων της ΠΟΑΕΦ αντιπροσωπεία της απαρτιζόμενη από το προεδρείο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τον Αναπληρωτή ταμεία του ΣΕΦΕΑΑ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρο Καλαφάτη με σκοπό την ενημέρωση του για φλέγοντα αστυνομικά ζητήματα τα οποία απασχολούν την Θεσσαλονίκη.
   Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών αστυνόμευσης της συμπρωτεύουσας,τέθηκε από πλευράς μας προς τον κ. Καλαφάτη το θέμα της ενίσχυσης της ΓΑΔΘ με έκτακτες μεταθέσεις Ειδικών Φρουρών,πέραν από αυτές των αστυφυλάκων, ώστε να τονωθεί και ταυτόχρονα να ανανεωθεί το έμψυχο δυναμικό τόσο των υπηρεσιών πρώτης γραμμής όπως τα ΑΤ, η ΟΠΚΕ και οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ, Ζ, όσο και η νεοσύστατη ομάδα ΔΡΑΣΗ. Χαρακτηριστικά αναφερόμενοι στην ομάδα ΔΡΑΣΗ τονίσαμε πως θα επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μέσω της ενίσχυσης της με Ειδικούς Φρουρούς.
   Κατόπιν τούτου και μέσα από τις σωστές εντολές από πλευράς της διοίκησης η εικόνα  του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να αλλάξει Άρδην, αφού η δράση της ομάδας αυτής  θα δώσει ένα τέλος στις συμπλοκές μεταξύ Αλλοδαπών καθώς και στις ορέξεις κάθε είδους Μπαχαλάκηδων. Εκτενής αναφορά έγινε και για τις υλικοτεχνικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουμε κυρίως σε υλικά και μέσα για την εκπλήρωση του σκοπού μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες μέσα από την πάταξη της εγκληματικότητας.
Κλείνοντας την ατζέντα των θεμάτων μας τονίσαμε πως είναι επιβεβλημένη η πρόσληψη νέας σειράς Ειδικών Φρουρών ώστε να καλυφθούν τα τεράστια φαινόμενα λειψανδρίας που αντιμετωπίζει το Σώμα στις μάχιμες υπηρεσίες. Από πλευράς του ο κ. Καλαφάτης αφουγκραζόμενος με προσοχή τα αιτήματα μας, μα και τις ανησυχίες μας για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση μη επίλυσης τους μας διαβεβαίωσε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για ένα πιο σύγχρονο μοντέλο αστυνόμευσης με καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους Συναδέλφους μας.
 

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια