ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

 

  Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην πόλη και εν όψη της ομιλίας του Πρωθυπουργού. Στην συνάντηση η οποία, όπως και οι προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα. Θέσαμε στον κ. Αρχηγό σοβαρά ζητήματα οικονομικής, διοικητικής και επιχειρησιακής φύσεως, τα οποία απασχολούν καθημερινά τους Συναδέλφους μας.
  Από πλευράς του ο κύριος Αρχηγός αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα τα οποία του θέσαμε μας διαβεβαίωσε πως δρομολογούνται λύσεις μέσα στους επόμενους μήνες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού τα οποία καθώς θα υπάρξουν προμήθειες υλικών και οχημάτων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την διευκόλυνση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των Συναδέλφων. Λύσεις επίσης δρομολογούνται και για διαφορά πάρεργα τα οποία απασχολούν εκατοντάδες συναδέλφους καθημερινά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα εξ αυτών την επίδοση των δικογράφων η οποία θα πάψει σε λίγους μήνες.
  Στα θέματα ενίσχυσης της ΓΑΔΘ λάβαμε διαβεβαιώσεις πως οι αποσπάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν από άλλες ΔΑ θα διατεθούν όλες για την ενίσχυση της πολύπαθης Διεύθυνσης Αστυνομίας όπως ακριβώς προτάθηκε και από πλευράς μας ,τονίζοντας και ταυτόχρονα όμως πως οι αποσπάσεις αυτές θα λύσουν περιστασιακά το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.
Ακόμη περισσότερα ζητήματα τέθηκαν από πλευράς της Ένωσης μας στον κ. Αρχηγό στα οποία αναμένουμε λύσεις και σας τα παραθέτουμε  παρακάτω αυτούσια όπως τα παραδώσαμε.
 
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια