ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Χορηγία Μέσων Aτομικής υγιεινής

 

Χορηγία Μέσων Aτομικής υγιεινής

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κατάφερε να εξασφαλίσει χορηγία σύγχρονου εξοπλισμού αυτόματου ψεκασμού αντισηπτικού υγρού, για την απολύμανση χεριών καθώς και ποσότητα αντισηπτικού υγρού , για τις ανάγκες του προσωπικού των υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ . Η χορηγία πραγματοποιήθηκε από την εταιρία  Pliatsikas group of companies ,την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη της προς το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσφορά των συναδέλφων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας μέσα από τέτοιες κινήσεις θωράκισης της υγιεινής τους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. ιδιοκτήτη της εταιρίας κ. Βασίλειο Πλιάτσικα, καθώς και τον Αρχ/κα Πασχάλη Ιωάννη για της ενέργειες του ώστε να παραληφθεί η χορηγία και να παραδοθεί στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας  εν όψη του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα θα συνεχίσει την χορηγία ατομικών υλικών προστασίας και υγιεινής στους συναδέλφους ώστε να μπορούν και αυτοί με την σειρά τους να προστατεύσουν την κοινωνία από την πανδημία.

 

 

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια