ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Στην δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για φαβέλες αναρχίας.

Στην δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για φαβέλες αναρχίας.

 

Η Δημοκρατία μας οδηγείται σε μαρασμό μέσω μιας αδρανούς πολιτείας η οποία επιτρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε παρασιτικές οργανώσεις και συγκεκριμένες μειοψηφίες να τορπιλίζουν θεμελιώδεις πυλώνες του κράτους χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ένας από αυτούς τους πυλώνες είναι και η Ελληνική Αστυνομία η οποία διαχρονικά και παραδοσιακά δέχεται τον κύριο όγκο κακόβουλων ενεργειών μέσα από επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, εκρήξεις από γκαζάκια αλλά και κάθε είδους επιθέσεις με αποκορύφωμα την στοχοποίηση 21 Συναδέλφων μας από γνωστή ιστοσελίδα η οποία δρα ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα εδώ και χρόνια. Η διαχρονική ανεπάρκεια αλλά και η συνειδητή άρνηση του πολιτικού συστήματος να τελειώσει μια και καλή με τους γνωστούς αγνώστους μπαχαλάκηδες δημιουργούν την εντύπωση στους τελευταίους πως μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να απειλούν ζωές, περιούσιες πολιτών και φυσικά από χθες και συναδέλφους μας.
Η ευκολία των μειοψηφιών αυτών να ελίσσονται ανάμεσα από τα παράθυρα ενός διάτρητου νομικού πλαισίου το οποίο αντί να  σοφρωνίζει  τους πρωτεργάτες τους, αντίθετα τους ηρωποιεί πέραν του ότι δίνει την εντύπωση σ'αυτά τα θρασύδειλα μικρά σύνολα να νομίζουν πως είναι ανίκητα. Γεννά επίσης σε όλους μας εύλογα ερωτήματα τα οποία χρήζουν άμεσων και ουσιαστικών απαντήσεων. Αλήθεια ως πότε όμως  η πολιτεία εάν θέλει φυσικά, όχι απλά να λέγεται συντεταγμένη αλλά και να είναι θα επιτρέπει να υπάρχουν στην χώρα φαβέλες αναρχίας; Τι σκοπεύει να πράξει ώστε να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι  στυλοβάτης σ ένα κράτος δικαίου; Πότε επιτέλους θα υπάρξουν βαθιές τομές στον ποινικό κώδικα ώστε να νιώθει η κοινωνία ασφαλής απέναντι σε τέτοιου είδους μορφές βίας; Τι θα πρέπει να συμβεί ώστε να αφυπνιστεί από τον λήθαργο της ανυπαρξίας , ο πολιτικός κόσμος της χώρας και να λάβει επιτέλους μέτρα για τον τερματισμό της δράσης των μπαχαλάκηδων; Ως απαντήσεις επί των τεθέντων ερωτημάτων αναμένουμε πράξεις και τίποτε παραπάνω.
Η Ένωση Έιδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στους 21 συναδέλφους οι οποίοι στοχοποιήθηκαν άδικα, δηλώνοντας πως η τρομοκρατία και ο τραμπουκισμός των λίγων δεν θα περάσει.
Ήρθε η ώρα να ποτίσετε επιτέλους το δέντρο της δημοκρατίας ώστε να ανθίσει και πάλι και να ξεριζώσετε το αγκάθι της αναρχίας μια και καλή.
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια