ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Χορηγία υπηρεσιακών ειδών ιματισμού στα Μέλη της Ένωσης μας τα οποία υπηρετούν στην Διεύθυνση  Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και στις Περιφερειακές Δ.Α.

Κατόπιν μεγάλης προσπάθειας των μελών του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία για την χορήγηση ενός υπηρεσιακού παντελονιού Pentagon και μιας υπηρεσιακής μπλούζας σε όλα τα Μέλη της Ένωσης τα οποία υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στους συναδέλφους - μέλη τα οποία υπηρετούν στις περιφερειακές Διευθύνσεις Αστυνομίας των Νομών. Αξίζει να σημειωθεί πως το εγχείρημα αυτό πραγματοποιείται κατεξοχήν από χορηγίες φορέων και επιχειρήσεων οι οποίοι θα ανακοινωθούν και θα τιμηθούν το προσεχές διάστημα.
Η προσπάθεια αυτή σε καμία περίπτωση δεν έρχεται να υποκαταστήσει την διαχρονική ανεπάρκεια της πολιτείας στο θέμα του εξοπλισμού των Συναδέλφων μας για το οποίο ως Ένωση θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε καθημερινά καλύτερες συνθήκες και μέσα για την εκπλήρωση του σκοπού μας, πλην όμως έρχεται να επισφραγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης της κοινωνίας προς τον Έλληνα Αστυνομικό.
Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την διαδικασία δήλωσης και παραλαβής του ιματισμού από τα Μέλη μας.
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια