ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Είμαστε όλοι ΔΙ.ΑΣ είμαστε όλοι ΜΑΖΙ σας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε όλοι ΔΙ.ΑΣ είμαστε όλοι ΜΑΖΙ σας
 
 
 
 
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της πολιτικής ένδειας στα θέματα αστυνόμευσης, η οποία μαστίζει επί σειράς δεκαετιών αυτόν το τόπο. Για ακόμη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης για πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη. Η διαχρονική ανεπάρκεια του πολιτικού συστήματος της χώρας, ώστε να επιφέρει επιτέλους βαθιές και ξεκάθαρες τομές στον τρόπο λειτουργίας του Σώματος και ιδιαίτερα στο θέμα της άσκησης των καθηκόντων μας, φέρνει τους Συναδέλφους μας  στην αρένα της ανθρωποφαγίας αντιμέτωπους με το ανήμερο θηρίο του δόγματος ‘’ ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος ‘’.
Κανένας λόγος για το διάτρητο νομικό πλαίσιο το οποίο συντηρεί τiς φαβέλες της ανομίας και δίνει χώρο στους εγκληματίες να δρουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι όλα αυτά τα χρόνια, με τον Έλληνα Αστυνομικό μάταια να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη ώστε να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών.
Κανένας λόγος για τα απαρχαιωμένα και διάτρητα συστήματα επικοινωνίας μας.
Κανένας λόγος για την νομική, ηθική και υλικοτεχνική θωράκιση του λειτουργήματος μας απέναντι σε τέτοιου είδους δυσάρεστα περιστατικά. Αντί λοιπόν να εκριζωθεί μια και καλή η κατά τα άλλα απολύτως συμφέρουσα αντίληψη ότι όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος και να ομοιάζουμε επιτέλους με μια σύγχρονη αστυνομία η οποία πράττει το καθήκον της μακριά από φοβίες και αστερίσκους, τουναντίον προσπαθείτε να παρουσιάσετε τους Συναδέλφους μας ως κυνηγούς Κεφαλών γιατί απλά έπραξαν το καθήκον τους.
Κανένας Αστυνομικός δεν ξεκινάει για υπηρεσία έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση όσο και εάν προσπαθείτε να πείσετε για το αντίθετο. Ως αδιάψευστος μάρτυρας έρχονται τα χιλιάδες σχόλια συμπαράστασης της κοινωνίας προς τους ανθρώπους αυτούς μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει ωριμάσει επιτέλους ο καιρός ώστε να ξεφύγετε από την πολιτική ατολμία και τις τηλεδίκες, θωρακίζοντας επιτέλους  την Ελληνική Αστυνομία μέσα από ένα ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας.
Ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζουμε την  αμέριστη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους μας,της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και θα λάμψει.
Είμαστε όλοι μαζί σας είμαστε όλοι ΔΙ.ΑΣ!!
 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια