ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Επικαιροποίηση Στοιχείων

Ενόψει των εκλογών της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, παρακαλούμε όπως προβείτε στην επικαιροποίηση των στοιχείων σας. Για την επικαιροποίηση των στοιχείων σας, συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστκή Συνέλευση με Ηλεκτρονικά Μέσα

Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστκή Συνέλευση με Ηλεκτρονικά Μέσα

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη της να συμμετάσχουν στην ετήσια γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/11/21 και από ώρες 11:00 έως 14:00 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Δυστυχώς τα σημεία των καιρών δεν μας επιτρέπουν την δια ζώσης επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με γνώμωνα πάντοτε την ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των Μελών της Ένωσης μας και του ΔΣ.

Έτσι λοιπόν προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα τα οποία επέφερε η πανδημία και σε συνδυασμό με την αντίθεση μας στον διαχωρισμό των Συναδέλφων μας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ,καθώς όπως έχουμε δηλώσει είμαστε και θα είμαστε όλοι Συνάδελφοι, ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε πως τόσο η γενική συνέλευση όσο και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης καθώς και των αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Φρουρών(Π.Ο.Α.Ε.Φ.), θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονικά μέσα.

Καλούμε όλα τα Μέλη μας να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους μέσα από το σύνδεσμο  https://form.jotform.com/213193933742357
ή εναλλακτικά μέσα από την σελίδα της Ένωσης μας www.eidikoifrouroi.gr ώστε να συμμετάσχουν στην ετήσια γενική συνέλευση καθώς και στις επικείμενες Αρχαιρεσίες.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια