Διαδοχικές συναντήσεις της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Yπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Διαδοχικές συναντήσεις της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Yπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 Την Παρασκευή 05/11/21 το Προεδρείο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική και την φυσική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Παναγιώτη(Τάκη)Θεοδωρικάκο όπου και από πλευράς της ένωσης μας τέθηκαν διαφορά μείζονα θεσμικά και υπηρεσιακά ζητήματα με την ταυτόχρονη κατάθεση προτάσεων μας προς την επίλυση τους.
Από πλευράς του ο κ. Υπουργός επέδειξε ενδιαφέρον ως προς την επίλυση τους ενισχύοντας έτσι το κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας.
Κατόπιν ακολούθησε συνάντηση με τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ.Μιχαήλ Καραμαλάκη  όπου και εκεί συζητήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις από πλευράς της Ένωσης μας με γνώμονα την καλυτέρευση των υπηρεσιακών συνθηκών εργασίας των Συναδέλφων μας.
Συναντήσεις επίσης πραγματοποιήθηκαν  με τον Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο κ.Ανδρέα Δασκαλάκη , καθώς και με τον Επιτελάρχη, Αντιστράτηγο κ.Κωνσταντίνο Λαγουδάκη  με σκοπό την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.
Οι παρεμβάσεις της Ένωσης μας είναι συνεχής και στοχευμένες με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους Συναδέλφους μας, μακριά από πάρεργα και αστερίσκους.