ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Εργασίες Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

 

Με επιτυχία oλοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25/11/2021 οι εργασίες τις Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με ηλεκτρονικά μέσα. Παρά την δυσκολία του εγχειρήματος της υλοποίησης της Συνελεύσεως με τον πρωτόγνωρο τρόπο της ψηφιακής συμμετοχής σε αυτήν, η ανταπόκριση των μελών μας ήταν τεράστια ανανεώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους προς το έργο της Ένωσης μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά την διάρκεια των εργασιών παρόντος και του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης κ Μισαηλίδη Ιωάννη, αναλύθηκε από το Προεδρείο ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός κατά την διετία 2020-2021, καθώς επίσης τέθηκαν και οι μελλοντικές διεκδικήσεις τόσο σε θεσμικά όσο και υπηρεσιακά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους Συναδέλφους μας.

Μετά το πέρας των απολογισμών οι οποίοι υπερψηφίστηκαν από τα παρόντα συνδεδεμένα στην διαδικασία μέλη, ακολούθησε ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και για την εκλογή των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών. Ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών ορίστηκε η 20η Δεκεμβρίου. Παρακαλούνται τα Μέλη μας τα οποία επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ της Ένωσης καθώς και για αντιπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας να υποβάλλουν την σχετική αίτηση υποψηφιότητας, η οποία βρίσκεται συνημμένη στο τέλος της ανακοίνωσης, αποστέλλοντας την στο email της Ένωσης με καταληκτική ημερομηνία την 10η Δεκεμβρίου.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά τα μέλη της  για την στήριξη και την εμπιστοσύνη την οποία της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, διατηρώντας ταυτόχρονα αρραγείς βάσεις ενότητας με γνώμoνα πάντοτε τις διεκδικήσεις για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας.

 

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια