ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Βράβευση του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Γαλανίδη Ελευθέριο, τον Ά Αντιπρόεδρο Καλαιτζίδη Βασίλειο και Ταμία Κασιδιάρη Γεώργιο  απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη κ.Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσει τις Θερμές Ευχαριστίες της για την συνεχή αρωγή τόσο του κ.Δημάρχου μα όσο και του Μέλους του ΔΣ της ΠΕΔΚΜ κ Ζησάκο Χρήστο, προς τα μέλη της Ένωσης μας και εν γένη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόσφατα ο κ.Δήμαρχος προχώρησε στην έγκριση και δωρεά του χρηματικού ποσού προς την Ένωση μας ώστε να αγοραστούν υπηρεσιακές στολές μάχης για τους Συναδέλφους μας οι οποίοι υπηρετούν σε Αστυνομικά Τμήματα και Διάφορες υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. αλλά και των Διευθύνσεων Αστυνομίας  των Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας. Η υψηλού συμβολισμού αυτή κίνηση επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκετε στο πλάι του Έλληνα Αστυνομικού παρέχοντας του με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο εχέγγυα ώστε  να εκτελεί αξιοπρεπώς το λειτούργημα του, συμβάλλοντας έτσι με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια για μια πιο ασφαλή κοινωνία.

Την ίδια ώρα που η επίσημη πολιτεία επί σειρά ετών αγνοεί το θέμα του εξοπλισμού του Έλληνα Αστυνομικού, αναγκάζοντας τον πλείστες φορές να πληρώνει από την τσέπη του για την αγορά αυτού, υπάρχουν άνθρωποι και φορείς οι οποίοι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και πολλές φορές πάνω κι από αυτό παρέχοντας έμπρακτα την στήριξη τους.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας Ευχαριστεί θερμά τον κ.Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη,τον κ.Ζησάκο Χρήστο καθώς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πράξη στήριξης και αλληλεγγύης. Ως Ένωση θα συνεχίσουμε τις επαφές μας ώστε μέσα από τέτοιες ενέργειες να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους Συναδέλφους μας.

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια