ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Την Δευτέρα 12/09/2022 η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο.Στην συνάντηση μας με τον Στρατηγό μονοπώλησε το θέμα της προστασίας των Συναδέλφων μας οι οποίοι στελεχώνουν τις ομάδες προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, όπου από πλευράς της Ένωσης μας τονίστηκε η ανάγκη της θωράκισης των ομάδων ώστε να καταστεί δυνατή η επιτέλεση του έργου τους καθιστώντας σαφές πως επουδενί δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα, καθώς επίσης και την ανάγκη προστασίας τους από κάθε είδους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Κατατέθηκαν επίσης προτάσεις για την υλικοτεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνδυασμό με την ανακατανομή του προσωπικού, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας. Τα δεκάδες πάρεργα και η δημιουργία νέων υπηρεσιών με πανομοιότυπα καθήκοντα προκαλούν αφαίμαξη του προσωπικού δυσχεραίνοντας παράλληλα το έργο και την εργασιακή του καθημερινότητα. Η ανάγκη αναβάθμισης και θωράκισης των συστημάτων επικοινωνίας μας, επίσης συζητήθηκε εκτενώς. Αρκετά ακόμη ζητήματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας της διοίκησης τέθηκαν επί τάπητος

Από πλευράς του ο Στρατηγός όντας γνώστης των περισσότερων εξ αυτών δεσμεύτηκε πως θα δρομολογήσει λύσεις στο μέτρο του δυνατού, ανανεώνοντας ταυτόχρονα την συνεχή μεταξύ μας επικοινωνία ώστε να υπάρξουν απτά αποτελέσματα σύντομα.

Είσοδος μέλους ιστοσελίδας

Τα νέα της ημέρας

Δι@ύγεια